En sejlers planer er skrevet i sand - de vaskes ud med det næste tidevand.

 

 

SKIPPER.

Mit navn er Kurt John Jensen jeg er 63 år uddannet kok, men har gennem mange år drevet selvstændig virksomhed sammen med min kone og medsejler Jytte Overgaard. Nu er jeg endelig på efterløn og kan sejle det jeg lyster. Så middelhavet rundt er da en start.

Sejlererfaring...............

 

 


Dette er Jytte som måske er den virkelige skipper Wink

Jytte Solveig Overgaard jeg er 62 år, uddannet smørrebrødsjomfru, håndarbejdslærer, sosu assistent og meget andet. Jeg er selvstændig restauratør og driver flere personalekantiner og en Grill Cafe sammen med min mand, skipper på Carba ( se link til firmaet nederst på denne side )

 

 

Jeg er nu på efterløn og sammen med Kurt er vi i gang med vores " langtur " vi nyder at vi kan dele, alle de mange oplevelser, som denne tur bringer med sig ,inden vi skal nyde vores otium rundt i de nordlige farvande.

 

 

Min sejlererfaring har jeg opbygget sammen med min mand siden vi fik vores første båd i 1978, jer har duelighedsbevis i sejlads, her i år har jeg deltaget i kurset  "sikkerhed for oceansejlere", vi skal sammen på "FTLF kursus for langturssejlere" i januar måned 2012. Jeg har deltaget i søfartsstyrelsens " VHF -DSC kursus" i Sallingsund sejlklub, og var tilmeldt prøven i marts 2009 som jeg har bestået.