Efter besøget af vores naboer, fortsatte vi med sejladsen på Le Canal Des Vosges. Vi slusede jo nu nedad, det er nemt, så stille og roligt nåede vi enden af denne kanal. Vosges har været den største høtel på dette års sejltur, her er der kun lovet 1.80 meter vand og vi stikker 1,80 meter, så det har været noget med ganske langsomt at liste os frem, bare det mindste vi strejfede bunden røg hjertet i galop og hårene rejser sig på hovedet, sidder vi nu uhjælpelig fast, ganske stressende. Men alt gik godt, vi nåede Richardmènil hvor vi overnattede inden vi skulle ind på en ganske lille forbindelseskanal, som vil føre os til Nancy på Canal De La Marn Au Rhin est, en kanal på 10 km. med 18 sluser, det er hårdt arbejde, jeg sejlede båden, Jytte og Frida løb fra sluse til sluse og gjorde klar til båden, go motion.

 

Vi har undervejs til Nancy erfaret at La Moselle,  både på den Franske men også på den Tyske side, er lukket 10 dage fra d. 4/6 til 14/6, så 10 dages afslapning i Nancy, det er da også ok.

 

Nancy er en utrolig dejlig by, med masser af seværdigheder, gode handlesmuligheder, spændende bygninger og en fantastisk flot og kæmpe stor park, hvor byen borgere hænger ud i solen og nyder stilheden.

 

Nancy er skabt til lange spadsereture, gode morgenløbeture langs kanalen, Jytte ok for shopping i byens mange butikker, shoppegenet er stadig intakt, men efter ni dage er det nu ingen skade til at komme videre.

 

Torsdag den 14. juni sejlede vi ind på La Moselle, det var bare dejligt, men herom senere.