Vi er nu nået til den sidste ø i rækken af Ionske øer. Hele øgruppen fra Erikussa i nord til Zákynthos i syd er ca. 150 sømil lang, og det har været en af de bedste sejladser jeg endnu har været på. Alt her er stadig dejligt grønt, vandet har antaget en helt fantastisk turkisblå farve, og med de farver og alle de smukke bjergformationer og den meget blå himmel som baggrund, kan det ikke blive smukkere.

Siden sidst hvor vi var i Lefkas by, har vi besøgt byen Nidri for at se nogle vandfald, og her blev vi i to dage. Sheban Gold fra Århus, var her også og Helge gjorde os følge til vandfaldene. I bugten hvor vi lå for anker, mødte vi Drivert fra Vejle, Margit og Jørn havde vi mødt til et af møderne i Middelhavsgruppen. (Middelhavsgruppen er en flok sejlere som mødes en gang årlig for at udveksle erfaringer og røverhistorier fra deres sejladser i det sydlige Europa). Det blev straks aftalt en grill aften på nabo øen Meganissi, og det blev en hyggelig aften i en meget smuk ankerbugt.

Efter Meganissi valgte vi at sejle til Kefallònia, hvor vi i byen Agia Eufimeia ankerede op i havnen. Vores plan var at vi den efterfølgende dag lejede en bil og en 4 hjuls trækker for at komme til en underjordisk sø og nogle drypsten huler, flot oplevelse. Børnebørnene syntes nok at det sejeste var at køre på 4 hjuls trækkeren.

På hele turen har Carla sms´et med sin veninde Ida som skal med hendes familie på ferie på Zàkynthos, og da det ikke er særligt langt fra vores rute er det for længe siden blevet bestemt at vi ville sejle forbi her for at de to kan få en oplevelse sammen.

Og de mødtes så i dag og fik et dejligt gensyn, og det er aftalt at hun med familien Per, Lise, Camilla og Jonas i morgen, skal med Carba på en sejltur sydpå for at se havskildpadde.På Zàkynthos findes der nemlig en af de få strande hvor de store havskildpadder går i land for at lægge deres æg. Vi regner med at ankre op så tæt på stranden som muligt for på den måde, måske at få en unik mulighed for at få disse prægtige dyr at se, spændende.

OM VEJRET, ja så er der ingen ændringer 30 grader i skyggen, 27 grader i vandet, fuld sol og svage vind som dog kan friske over middag, for at lægge sig først på aftenen, dejligt.