Fredag den 29. august var vi klar til efterårets første hold gæster, Annemarie vores tidligere bogholder, hendes kæreste Lars Bo og  datter Laura ankom til Chalkis med taxa fra Athens lufthavn. Det blev starten på en hyggelig uge.

Fra starten var vi godt nok lidt spændte på, hvordan nogle ikke sejlere, ja endda i Annemarie`s og Laura`s tilfælde rigtige landkrabber, ville gebærde sig på en sejlbåd. Men lad os slå det fast fra starten, det gik ganske fantastisk på trods af enkelte høje bølger.

Det blev en uge med besøg i dejlige havne, langt fra turistræset, der hvor kun de lokale Grækere kan finde vej til. Vi besøgte afsides liggende ankerbugter, med det klareste turkisblå vand, med masser af små fisk langs bunden. Et besøg i Karistos blev det også til, og som sædvanlig var geden i lemonsauce et hit hos kaptajnen.

Når aftenen bød sig til, så kom spiritusflasken på bordet og Lars Bo fandt gitaren frem, så var det svært at løsrive sig, så mange aftener endte som nat, inden der blev ro i skivet, hyggeligt, hyggeligt.

Der blev besøgt lækre spisesteder i ugens løb. Så vi håber, at vores gæster har fået et rigtig godt indtryk af det Græske køkken.

Det var nyt, for vores gæster at bade fra båden, noget man lige skal vende sig til. Men efter at vi den første dag stoppede op midt i sundet på 60 meter vand. Svømmede rundt i det dejlige kølige vand, var den hørtel ryddet af vejen og alle nyd det virkeligt.

Det er vores håb at Annemarie, Lars Bo og Laura har nydt at være ombord på Carba. Vi lader de glade billeder tale for sig selv. Tak for en god uge.