Det var rigtig dejlig, at blive inviteret om bord på Nordstjernen til en weekend på Hydra. Væk fra alt støv og arbejde, bare slappe af i gode venners lag. Et af målene var et besøg oppe på Profetens Elias Monastery, 666 meter over Hydra by. En ganske hård stroptur, som ikke bliv lettere af, at vejen der op er meget svær at finde. Så det blev til en times omvej, inden turen derop endelig kunne begynde, men en fantastisk tur blev det.  Som sædvanligt belønnede præsten os, med dejligt kold vand og masser af lokum, specielt Jytte kunne ikke styre sig, så det blev til mange besøg i slikdåsen.

Og sandelig om ikke Jytte og jeg også lærte noget nyt denne weekend, nemlig GEOCACHING, som går ud på at man ved at bruge en lille app. på telefonen, kan komme på skattejagt i naturen. Forhåbentlig bliver man  belønnet med at finde skatten, som er godt gemt på, som regel steder med den mest fantastiske udsigt. Det skal vi til DK og prøve. Geocaching er Wold Wide.

Vi fandt 4 Geocaching`s, to i Galatas, og to på Hydra :-D

Weekenden sluttede med en meget frisk sejlads, i et forrygende stormvejr, med vindstød på 50 knob og masser af regn, så vi lå os bi, til det værste var overstået.

Tak for en rigtig dejlig weekend