Mus, rotter og alverdens virusser, har været skyld i at jeg først nu kan færdiggøre denne artikkel, men nu skulle hjemmesiden være kørende igen.


Ja, et rigtigt fjumre år kan man betegne 2015, det startede ellers med store faste planer, vi skulle Kykladerne rundt, med Santorini som vores sydligste destination. Der blev i starten sejlet frisk derudaf med besøg på en masse dejlige øer, med de skønneste ankerbugter. Vejret har i år været meget blæsende, Meltaminen begyndte tidligt, hvilket resulterede i en masse overlæggerdage. Så da vi nåede til sidst i maj måned og der stadig ikke var vejr til at sejle det sidste stræk til Santorini, blev vi enige om at vende skuden til et mere roligt hjørne af Æigærhavet, nemlig op langs Evias vestkyst. Det var en rigtig god beslutning, her kunne vi nyde det dejlige vand, og de smukke bugter og spændende byer, som man kan læse om andet sted på siden.


2015 blev afsluttet med 3 ugers fast arbejde på land, skøn fornemmelse at arbejdet og resultatet er blevet rigtig godt.


Med en udsejlet distance på knap 900 sømil, uden uheld, med dejligt besøg hjemme fra, har vi afsluttet nok et dejligt år i det Græske.

Her lidt billeder i vilkårlig rækkefølge.