Det kulsorte skibsvrag, der rager op over vandoverfladen, inde under kysten ved Nidri, har en sælig historie. Det er et gammelt fragtskib, der blev brugt til at fragte byggematerialer mellem de små øer uden for Nidri. Da ejeren opankrede skibet mellem Nidri og Yeni-halvøen og senere afgik ved døden, tog ingen notits af skibet, der langsomt begyndte at gå til. Til sidst sank skibet, og i dag er det en slags minde om en svunden tid. Episoden fandt sted for over 70 år siden og siger en del om Græsk mentalitet. Nogle ting løser sig selv, hvis bare man venter længe nok !!!

Søndag middag anløb vi den skønne bugt over for byen Nidri, vi skulle jo gense de flotte vandfald, som vi badede i 2013 sammen med familien. Bade det kan vi endnu ikke i år, der er først begyndt at blive en smule varmere hernede. Nu kan temperaturen snige sig over de 20 grader, vandet er stadig for koldt til et bad, ikke over 17- 18 grader. Vi har nemlig en regel her ombord, kaptajnens krop må ikke komme i vand under 26 grader, så det må vi hellere overholde.

Ilse og Folke havde valgt at gøre os følge op til vandfaldene, det blev en hyggelig og flot tur derop, som alle nød. Et lille pust på nedturen gjorde godt inden vi kunne nyde den mest stille og fredfyldte aften i den skønne bugt.

 

Mandag sejler vi til Lefka by