30 Maj Kassiopi

I går anduvede vi Kassiopi på norsspidsen af Korfu. Det er næsten 3 år siden, vi første gang ankom til denne dejlige havn. Det var den 15. juni 2013, vi var da på vej til ” Det store Grækenlands eventyr”.

Den gang ankom vi med hele vores familie, direkte fra Sicilien efter 48 timer i søen. Vi var alle meget spændte på hvordan det var at anløbe en Græsk havn. Hvordan bærer man sig ad, hvad koster det, hvor tjekker man ind, er myndighederne til at håndtere? osv. osv.

Sammenlagt har vi fysisk været halvanden år på båden, og vi har fået en hulens masse erfaring med sejlads i det græske farvand, specielt omkring ankring har vi lært en masse. Det vil vi helt sikkert praktisere, når vi kommer hjem.

”Det store Grækenlands eventyr”, har været en fantastisk rejse for os begge to, og vi håber at alle vores gæster har nydt lige så meget som os. Men alting har en ende, lige nu hvor vi er på vej ud af landet er det godt nok lidt vemodig, men vi mener at tiden er moden til nye udfordringer.

Det er masser af gode og fantastiske oplevelser at tænke tilbage på. Vi har mødt mange skønne mennesker, som vi har knyttet varige venskaber med. Vi har hygget os sammen, grillet, nydt dejlig vin, hjulpet og støttet hinanden, hvis der har været problemer, eller bare været lige i nærheden.

Og så er der jo alle Grækerne. Et fantastisk åben, glad, hjælpsom og stolt folkefærd, som ikke lader sig gå på af små bagateller. De tar` sig masser af tid til at hænge ud på de små tavernaer med vennerne og tilsyneladende lever de efter devisen ”tingene løser nok sig selv, hvis bare man venter længe nok!!!.

Som gæst i dette smukke, varme, fantastiske land, med alt deres azur blå vand, dejlige bugter, skønne små byer og mindst 777 eventyrlige øer, vil vi ikke komme ind på Deres måde at drive landet på. Blot nyde alt det bedste af fra den Græske kultur, deres dejlige mad, oliven, fisk, grønsager og ikke at forglemme deres Retzina.

 

Vi har samlet et lille udpluk af vores billeder som bringer minder og glæde frem.