Efter Bikova sejlede vi mod fjorden Boka Kotorski, som efter vores mening, er Montenegros sejlerparadis. Godt nok er der dejligt langs kysten, men der er kun få muligheder for at ankre op for natten. Her i fjorden er der alle muligheder, fra meget dyre havne, eller som vi har gjort, fundet små idyliske og sikre steder, og så smide ankeret og nyde det fantastiske bjerglandskab, som omkranser hele fjorden.

Første stop i Boka Kotorska, var nær lufthavnen i Tivat. Kun fordi jeg gerne ville spotte en god plads til at sætte min gast Bo af. Bo sejler med fra Split i Kroatien og her til Tivat, fra 24. til 31. august. Vi var en lille smut i land, men ellers var der hygge på båden.

I dag 4. maj sejlede vi så de sidste 15 mil, til Kotor, og det var en fantastisk oplevelse. Fjorden var helt blank i det vindstille vejr og vi nød bare det ene smukke natur sceneri efter det andet. Man kan næsten tabe pusten, så flot er det. Til tider blev ens tanker henledt på en bjergsø i Østrig eller Schweiz

Vel opankret i bugten ved Kotor, skulle vi lige et smut i land, for at smugkikke lidt på den befæstede gamle by, omgivet af en bymur som rækker langt op i bjergene.

Byen og dens befæstning skal vi opleve de kommende dage.