Vi har godt nok ikke været heldige med vejret på vores ø rundtur. Der er kommet en masse regn, der har været koldt, og på vejen hjem til båden i onsdags, ville vi køre ad vejen direkte fra Palermo til Ragusa, hvilket resulterede i at vi over bjergene måtte køre sneglefart i snestorm, men så fik vi også prøvet det J.

Palermo var en noget blandet oplevelse, byen har været en meget flot by engang, med fantastiske bygningen, masser af små spændende gader og gyder. Folkene i byen er utrolig flinke, de byder dig velkommen og vil dig tilsyneladende kun det bedste. Vedligeholdelsen af byen har de dog glemt at gøre noget ved i tide, masser af huse står til forfald. Der har åbenbart heller ikke været ansat nok renovationsarbejdere, for der flyder med affald, så snart du bare er få meter væk fra de berømte gader.

Men kan man abstrahere fra de negative ting, er der rigtig meget spændende at se i Palermo. Byen bugner af fødevarer, over alt er der masser af små markeder, hvor der faldbydes især grønsager, kød og fisk. De mange indvandrer fra Sri Lanka, Indien og Østen sætter deres præg over alt i byen med små boder og butikker, her kan man garanteret finde selv den mindste debidut, man lige stå og mangler, spændende.

Palermos katedral, Mumierne i Cappucciner klosteret, Det berømte vejkryds Quattro Canti og ikke mindst Knejpen La Taverna Azzura var nogen af de ting vi besøgte i byen, især besøgene hos Toto, på Taverna Azzura gjorde et godt indtryk på os, både visuelt og smagsmæssig en god oplevelse.

Vi boede lige midt i centrum i en dejlig lejlighed.