Det var en regnfuld og kølig morgen Jytte tog afsked med sin elskede have, men hun lovede alle gevæksterne at hun ville være tilbage om 5 – 6 måneder, indtil da ville skønne naboer tage sig af dem.

Turen herned var ellers ganske oprivende, med glemt taske, hvilket bevirkede at vi missede vores fly. Så måtte vi købe nye billetter med afgang fra en anden lufthavn, her måtte vi overnatte på et stengulv indtil vi næste morgen kom med flyet, som fløj til en helt anden lufthavn Catania (vi skulle have landet i Comico). Her måtte vi vente 5 timer på bussen som på ”kun” 2,5 time bragte os næsten til båden, prisen for den lille fadese var små kr. 4000 ekstra for de nye billetter, øv,øv,øv  det er hårdt at være ”LYSTSEJLER”.

Men, på den igen med krum hals, nu skal der arbejdes. Alt i mens vi har været hjemme i Glyngøre, ca.3,5 måned, er det lykkedes vejrguden, at flytte det halve af Afrikas røde sand ombord på Carba. Sikke et rod og griseri!  Men som med et trylleslag, vupti efter kun 2 arbejdsdage er vi klar til afgang, når lige vinden løjer på mandag.

 

Imedens vil vi nyde kaffen i vores nye søde mini espresso koger.