Det blev et rigtig hyggeligt gensyn med Karin og Peter fra SY Navi37. Vi havde jo aftalt at vores mødested skulle være Soller på Mallorca, så da Carba og Nordstjernen dukkede op sidst på dagen, blev der inviteret på aftendrinks og små hapser, Enne kom med tunsalat( rester fra carbas fiskeeventyr), så der blev snakket og hygget til ud på de små timer.

De efterfølgende dage i Soller havde vi afsat til at være turister, der blev kørt med tog til Soller by, taget en masse billeder, en lang togtur til Palma blev det også til. Jeg fik besøgt Katedralen, den var godt nok flot og meget speciel med det helt moderne sideskib lavet af Antoni Gaudi  fantastisk.

Preben Jacobsen fra Glyngøre er jo fastboende i Porto Soller, og hver gang vi har mødt ham i Glyngøre, har han sagt at vi endelig skulle kikke forbi, hvis vores sejlads førte os på de kanter, og det gjorde vi så .

Mage til gæstfrihed, skal man lede længe efter. Der blev snakket, hygget og fortalt om Soller, Mallorca og lille Glyngøre, vi fik en rundvisning i det mest fantastiske hus man kan tænke sig. Sluttelig blev vi bespist i Helles restaurant oppe i Soller by, restaurant Luna.

Luna er en meget stilfuld restaurant, med flot og spændende indretning overalt, og så formår Helle at køre restauranten med det skønneste menukort og de dejligste vine, hvilket også resulterer i fuld hus hver aften. Besøget her vil altid være et fantastisk minde om de få dage vi var på Mallorca.

Ibiza er en flot ø fra søsiden, og sandsynlig også væk fra den overturistede og larmende by vi besøgte Sct. Antonio,

Flemming Madsen`s kommentar er nok meget passende ” er Ibiza ikke kun for de hormonforstyrrede, studenter og lærlinge” jo det virker i alt fald sådan.