Vi kom godt fra Ibiza, og det er med garanti ikke et sted vi kommer tilbage til. Sejlturen mod den Spanske kyst gik uden problemer, vi havde udset os en ankerbugt Punta De Morayra, som dog viste at være en lille smugle urolig, med det gik.

Turen fra Punta De Moraya og til vores nuværende havn Torre De Benalmàdena, har uden overdrivelse været den mest kedelige strækning, vi har sejlet i Middelhavet. Højhuse, højhuse, masser af lejligheder og det hele blæst for Spansk kultur og originalitet. Vi har prøvet om vi kan finde spor af det Spanske, det er ikke lykkedes, kun sproget er Spansk, her er der kun turister og atter turister.

Men vi er kommet frem til vores første delmål på vores hjemtur, nemlig her tæt på Malaga, og i øvrigt har vi lige passeret den første tredjedel af sejladsen hjem. 1165 mil. har vi sejlet indtil nu, rest kun 2330 mil.

Vores lille flotille er blevet delt et par gange, først måtte Nordstjernen søge mod en anden havn, strøm og vind blev for meget imod. Siden er Navi blevet et par ekstra dage i den sidste havn, for at få repareret noget el og solceller, men vi prøver om vi ikke samles inden vores videre færd mod Gibraltar fredag eller lørdag.

 

I morgen aften tirsdag, kommer familien fra Skive ombord, et gensyn som vi har glædet meget til, det bliver rigtig hyggeligt, men herom senere. 

PS. Og ja det er en kaskelot hval omkring 20 meter lang og måske 50 tons på billederne.