I den forløbne uge har vi haft dejligt besøg hjemmefra, vores naboer sprang i bilen og nakkede de små 1300 km. der er fra Glyngøre til Corre. Det blev til en rigtig hyggelig uge med masser af historier, minder fra de andre år de har været ombord på Carba og ikke mindst en masse grin, uden r. ;-)

I denne uge har vi sejlet 87 kilometer fra Corre til Charmes, vi har været gennem 45 sluser opad til vand- skellet ved Epinal, herefter 31 sluser nedad til Charmes. Vi har skiftes til enten at løbe eller cykle på land for at forberede sluserne, indtil båden i sneglefart nåede frem til slusen, som så var klar til at sejle ind i. Det har virket rigtig godt.

Turen har ikke været spækket med gode overnatningsmuligheder, men det er lykkedes os at finde nattero i den fantastiske flotte natur, som det tydeligt ses på billederne. Vi har fået masser af regn om natten og heldigvis godt vejr om dagen, på trods af den meget lave baometerstand. Da den var lavest var der et tryk på kun 960 millibar ;-)…

Selvfølgelig fordi vi var i 358 meters højde over havet. Vi siger tak for besøget Lisbeth og Kristian,  vi har haft en rigtig dejlig uge, skønt med hjælp i sluserne.